Ny hesteklinikk på Klosterskogen

Det har i lengre tid vært stor etterspørsel etter hesteklinikk og veterinærspesialister i Vestfold/Telemark-området. Nå åpner Bjerke Dyrehospital ny klinikk på Klosterskogen, med egne ansatte og med tilgang på spesialister, til det beste for hele regionen.

Målet er at klinikken skal åpne i mars 2024, og det vil bli en fullservice klinikk med dagkirurgi, utredninger med avansert bildediagnostikk og med luftveisutredninger med det beste utstyret, forteller daglig leder Tore Sannum. Intensjonsavtalen er godkjent av styrene på Telemark Toto AS/Klosterskogen Travbane og Bjerke Dyrehospital AS, og rekrutteringen er i gang.

- Klinikken vil ha to til tre ansatte hesteveterinærer i tillegg til assistent, og den vil bli fast frekventert av Bjerke sine spesialister både innen kirurgi, tannbehandling og halthetsutredninger. Siden det er hestenæringen som eier Bjerke, og derigjennom også klinikken på Klosterskogen, vil prisene være på et fornuftig nivå, og med jevnlige spesialtilbud til hestesporten, forteller Sannum.

- Etter at flere av distriktets etablerte klinikker og hesteveterinærer enten har trappet ned eller gitt seg, har det blitt et tomrom som må fylles. Vi er derfor takknemlig for leieavtalen vi har fått med Bjerke Dyrehospital, som vil gi hestenæringen i en region med mye hest, et fullverdig kortreist tilbud, sier styreleder i Telemark Toto AS, Torgeir Bakken.

Bjerke Dyrehospital markedsfører seg under navnet «Bjerke – Alltid det beste for hesten». Klinikken på Klosterskogen Travbane vil bli markedsført under navnet «Kloster – Alltid det beste for hesten». 

For ytterligere kontakt:
Tore Sannum 90777170 eller mail

Bjerke Dyrehospital

Bjerke Dyrehospital er landets største og ledende private dyrehospital, sentralt plassert på Bjerke Travbane i Oslo. Bjerke Dyrehospital er hestenæringens egen klinikk, eiet av Det Norske Travselskap og Norsk Galopp.

www.bjerkedyrehospital.no
  • Spesialister på hest
  • 24 timers akuttvakt - året rundt!
  • Ambulerende praksis 

Ring 22 95 60 10 hele døgnet eller send e-post til 

Les også