Medlemstilbud: MR-undersøkelse hos Bjerke Dyrehospital

Er du medlem av travlag får du et eget medlemstilbud på MR-undersøkelse av hesten din hos Bjerke Dyrehospital. Medlemstilbudet gjelder til 1.4.2024.

Bjerke Dyrehospital er landets største og ledende private dyrehospital, sentralt plassert på Bjerke Travbane i Oslo. Bjerke Dyrehospital er hestenæringens egen klinikk, eiet av Det Norske Travselskap (DNT) og Norsk Galopp. Her får medlemmer av travlag under DNT et eget medlemstilbud hos dyrehospitalet.

Medlemstilbud 

Sliter hesten din med tilbakevendende halthet? Snakk med veterinæren din om MR-undersøkelse kan være aktuelt. MR-undersøkelse gir en sikrere diagnose og Bjerke Dyrehospital tilbyr 20 % rabatt på denne undersøkelsen til medlemmer av travlag frem til 1.4.2024.

Ring 22 95 60 10 for avtale. Husk å oppgi medlemsnummer ved bestilling. Mer informasjon om Bjerke Dyrehospital og deres tjenester får du på www.bjerkedyrehospital.no

Medlemsbevis i Min Side

Som medlem av travlag har man tilgang til sitt medlemsskap i DNTs medlems- og kundeportal Min Side. Under "Mitt medlemskap" finner du medlemsbeviset som inneholder medlemsnummer. Trenger du hjelp til pålogging? Kontakt Det Norske Travselskap på .  

Min Side

Min Side er DNTs medlems- og kundeportal. Min Side inneholder informasjon og tjenester for deg er medlem og som driver med hest registrert i DNT. 

Les også