«Uten nerden stopper verden»

DNT inviterer til oppdretterseminar 16-18. februar. Blant foredragsholderne finner vi den anerkjente stammeeksperten Henrikki Halme.

Foto: Privat

Henrikki Halme kommer fra Finland og er en internasjonalt anerkjent stammeekspert. Halme driver det finske Classic Equine oppdrettet sammen med Anssi Suominen, og blant hestene han er oppdretter av finner vi topphoppen She Loves You. Foredraget til Halme vil blant annet handle om hvordan man kan benytte digitale virkemidler i avlsarbeidet.

-  Jeg har studert stammer hele mitt liv. Evnen til å studere og forstå hestens stamme er en særdeles viktig del av avlsarbeidet, og derav har foredraget mitt på oppdretterseminaret fått navnet «uten nerden stopper verden». Foredraget mitt vil derfor handle om det å studere stammer og hvordan man kan bruke digitale verktøy for å velge avlshingst til hoppen, forteller Halme, som også gleder seg til å møte norske oppdrettere.
- Jeg gleder meg til å delta på oppdretterseminaret og ser frem til spennende samtaler om stammer med oppdrettere i Norge.

Påmeldingsfristen til oppdretterseminaret er 28. januar. Klikk på lenken under for mer informasjon:

Program og påmelding til oppdretterseminar

Les også