Jubileumslogo

I 2025 fyller Det Norske Travselskap (DNT) 150 år. I forbindelse med jubileumsåret lanseres i dag DNTs jubileumslogo.

DNT er stiftet i 1875 og fyller 150 år i 2025. DNTs jubileumsutvalg er godt i gang med planleggingen av aktiviteter, der både god synlighet og aktiviteter i hele organisasjonen er blant utvalgets hovedmål.

-  Jubileet skal feires i hele travsporten og vi har et klart mål om at det skal være jubileumsaktiviteter i alle travlag i Norge – hele veien fra nord til sør, forteller leder av DNTs jubileumsutvalg Torbjørn Frøysnes.

- DNT er Norges eldste organiserte sportsgren og en del av Norges kulturarv. Synliggjøring av travsporten og dens historie vil bli en viktig del av markeringen, forteller Frøysnes.

Lansering av jubileumslogo

I forbindelse med jubileet lanseres i dag DNTs egen jubileumslogo.

- Vi har laget en egen logo for jubileet som skal benyttes i alle DNTs flater og i all kommunikasjon knyttet til feiringen, eksempelvis i profileringsartikler som flagg og banner, forteller DNTs generalsekretær Svein Morten Buer.

Buer oppfordrer travforbund og travlag til å benytte den i kombinasjon med egen logo.

- Logoen vil være tilgjengelig på vår hjemmeside i både vanlig format, samt tilpasset sosiale medier, avslutter Buer.

Egen informasjonsside om jubileet

På travsport.no er det laget en egen informasjonsside under «organisasjon» for jubileet, der det vil legges opp informasjon om kommende aktiviteter. Her kan man også laste ned jubileumslogoen. Gå til siden ved å klikke her.

Jubileumslogo

DNT150_skjerm_rgb.jpg

Les også

Organisasjon

Styremøte 3. mai

3. mai er det styremøte i Det Norske Travselskap (DNT). Her får du informasjon om de sakene som styret skal behandle. Du kan også melde deg på digitalt informasjonsmøte som avholdes etter styremøtet.