Tangen Borks ponnilandsleir

21-23. juni er det klart for årets store arrangement for barn og unge i travsporten. Da går ponnilandsleiren av stabelen.

Foto: Hesteguiden.com

Årets arrangør av ponnilandsleiren er Agder Travforbund og leiren finner sted på Sørlandets Travpark fra fredag 21. juni til søndag 23. juni. Ponnilandsleiren er den største samlingen for barn og unge i travsporten. I fjor deltok hele 150 ponnikusker på arrangementet.
- I fjor nærmet vi oss rekorddeltakelse. Jeg håper på like god, om ikke bedre deltakelse i år, forteller rekrutteringsansvarlig i DNT Tove Onshuus. 

Elitehingsten sponser

Hovedsponsor til arrangementet er elitehingsten Tangen Bork og hans eier Nils Munkhaugen. I tillegg til en stor sportslig meny frister landsleiren med et innholdsrikt, sosialt program.
- Det blir mange fine ponniløp, festmiddag og flere sosiale aktiviteter. Ponnilandsleiren er en flott arena for å knytte nye vennskap på tvers av Norge, forteller Onshuus.

All informasjon om ponnitravet og årets ponnilandsleir får du på www.ponnitravet.no.

Les også

Organisasjon

Styremøte 3. mai

3. mai er det styremøte i Det Norske Travselskap (DNT). Her får du informasjon om de sakene som styret skal behandle. Du kan også melde deg på digitalt informasjonsmøte som avholdes etter styremøtet.