Medlemsinformasjon September 2024

Fokus på sport, ungdom, ponnier og rekruttering, Klasseløp, Kalaløp, Biri, Rødenes og Øymark travselskap Ponni trav på Bjerke og Kala

Trekamp Bjerke Travbane 2024

Se så mange unge som ønsker å kjøre hest. Trekampen på Bjerke arrangerte en hel ponnidag med 17 løp, hvorav 2 var rekruttløp. Østfold stilte strekt på alle løpene utenom det siste. Gratulerer til alle nye unge kusker. Godt jobbet!
image6151v.png
Ponni trening på Kala den 12. sept. Takk til alle som har bistått med dagen. Herlig å se så mange unge.

Klasseløp på Bjerke, Kalaløp og Biri!
Østfold eide,trente og kuskede hester har gjennom september levert store flotte prestasjoner, enten de har 4- eller 2 bein.
Neste år ønsker vi ønsker vi oss flere Østfold-fjes på de flotte arrangementene. Først med publikum blir det virkelig god stemning. Kommer du?

Kala – søndag 22. september
Til sammen ble det 9 løp med 45 startende hester. Spesielt gøy at vi fikk til ponniløp. Her kjører våre to flotte ponni-ekvipasjer over mål med dyktige medhjelpere.  Mange unge var møtt frem denne dagen. Hyggelig!
image0r1qh.png
Alle må vi bli flinkere til å dele løp med de vi kjenner. Denne dagen fikk vi klager. Det viser seg at kun Facebook ikke dekker de målgruppene som faktisk kommer på Kala. Derfor – «alle» har vi ett ansvar for å dele program i våre nærområder. Vær stolt av sporten. Inviter dine naboer og kolleger. Da blir arrangementene bredt kjent. Det vil gi oss flere tilskuere. De kan bety flere medlemmer.

Rødenes og Øymark travselskap – høstmarked aktivitet
Laget stilte på høst- markedet. Har fått flott omtale. Lagde også en Ouis, som var så bra at kun 1-en klarte den – og fikk et gavekort på 500 kr. på Bakergården.
imagejuhv.png

Innsats til etterfølgelse. Gratulerer til hele laget!
 
Med travhilsen Harald Neset, Leder av Østfold Travforbund