Medlemsinfo august 2024

Sportslig aktivitet. Ny Web-side for Momarken. Østfold innspill til kandidater til ekstraordinært valg til DNT styret. Lagledermøter. Hestens dag 31. august.

avlsstall.no

Den 25. august ble NM for Damer gjennomført. Veldig stor oppgave. Flott løst. Gratulerer!
imageconql.png
Banen har fått nytt dekke av en type grus som brukes på de fleste banene. I tillegg er den blitt «vinklet opp» slik at svingene er blitt som de skal. Banemenn – Godt Jobbet!
Ny WEB-side for Momarken
image4tejw.png
Ta en god titt på den nye siden. Denne er blitt meget bra. Her finner du Arrangementer, Restaurant, For Utøvere, Aktuelt og ikke minst «Kontakt Oss»
Finn siden. Vis og sendt den til kjente. Her kan de også finne Podkast, Facebook, Instagram og YouTube. Nå bør ingen klage på at de ikke finner informasjon om Momarken.
Østfold – kandidater til DNT sitt styre.
To nye styremedlemmer skal velges etter at to har trukket seg. Østfold har sendt inn forslag på to dyktige medlemmer. Bra!
Lagledermøtet besluttet at ØT sine valgte delegater til den ordinære GF 1. juni også skal være våre valgte delegater til den Ekstraordinære Generalforsamlingen. Denne finner sted på Teams den 5. oktober.  Valgkomiteens innstilling antas å foreligge i uke 36.
Høstkonferansen 2024
«Hestevelferd» er kritisk viktig for å vise «alle» at vi driver en seriøs sport med hesten i sentrum. Dato er 5. oktober på Jeløy Radio ved Moss.
Rekruttering 
imageaeqwh.png
Forbundet ønsker at vi kan etablere Avlsstall i Østfold. DNT har laget mye info materiell. Besøk Avlsstall.no og se om dette er noe som du, og ditt travlag, kan etablere. Samfunnet endrer seg på mange måter. Tid er en utfordring for de aller fleste.  Forbundet kan være behjelpelig med info møte om ønskelig.

Med travhilsen Harald Neset, Leder av Østfold Travforbund