Meeting 2: Fem kval på Varig Orkla Arena

Årets siste V75-meeting er godt og vel halvkjørt. Lørdag 12. november kjøres kvalifiseringer i fem av de sju divisjonene.

Ness Tjo Fryd har startet flittig i Hoppecupen. Foto: hesteguiden.com

Med 30 poeng for seier skal det mye til om ikke samtlige kvalvinnere vil få en plass i finalene på Bjerke, men i og med at det kjøres hele 10 kval i fem av divisjonene vil kampen om de resterende plassene bli hard. 

I Grunndivisjonen er Olympic Winner i tet på poengskalaen etter en seier og en fjerdeplass tidlig i meetinget. seks av de tolv fremste på listen har vokst ut av klassen, så her ligger det an til endringer i de fem siste kvalifiseringene. 

I Bronsedivisjonen har Sassy May og Dreamliner 36 poeng. I alt 14 hester har 12 poeng eller mer med fire kvalifiseringer igjen. 3 av disse 14 kan ikke starte i flere kvalifiseringer. 

I Sølvdivisjonen kjøres kval nummer 6 av 8 på Bjerke tirsdag. Miss Pepper er den suverene poengsankeren også i dette meetinget. 

I Hoppedivisjonen gjenstår fire av ti kval. Også her står 14 hester med 12 poeng eller mer. Kandice B.R. har en første- og en annenplass og topper poenglista. 

I Grunncupen har sju kvalifiseringer gikk sju forskjellige vinnere. 3 av de 12 øverste har passert 400 000 i grunnlag, og dermed kan de ikke sanke flere poeng før finalen. Jelina topper listen foreløpig. 

Neste kval i Kaldblodscupen kjøres på Bjerke 16. november. Balder Odin vant de to første kvalifiseringene i meetinget. Tre kvalifiseringer gjenstår. 

54 hester har deltatt i Hoppecupen sålangt. Ness Tjo Fryd - som har startet i fire av seks kval - topper poenglisten med 46 poeng. 

Fullstendig poengoversikt over alle divisjoner finner du på informasjonssiden om divisjonssystemet. 

Les også

Sport

Patrick Larsen til topps

Han kom skeivt ut, men etter en overraskende seier med Vertigo Safir ble Patrick Larsen likevel norsk mester for stallansatte i Bergen lørdag.