Meeting 2 mot slutten

Det gjenstår kun noen få løp av det andre meetinget i divisjonssystemet. Slik ligger det an i de forskjellige klassene.

Baias vant kvalifiseringen i Kaldblodscupen på Bjerke under Klasseløpshelgen. Foto: hesteguiden.com

Denne saken ble skrevet 21. november. Poengstillingen i linken midt i saken er oppdatert i ettertid.

Samtlige finaler i divisjonssystemet kjøres på Bjerke 16.desember. Det kjøres med 110 000 i førstepremie og åtte faste premier i alle klasser. 

Grunncupen er ferdigkjørt. Totalt 79 hester har deltatt i kvalifiseringene. Gylden Joker topper poenglisten med 60 poeng etter to seirer på like mange forsøk.

Her finner du oppdatert poengstilling i alle klasser etter endt meeting 

I Hoppecupen tok April Faxa to kjappe seirer i starten av meetinget. Hun topper listen med 61 poeng. I alt 43 hester har deltatt i Hoppecupen, der to kvalifiseringer gjenstår. 

Seirene er jevnt fordelt i Kaldblodscupen. Baias kan smykke seg med tittelen "beste poengsanker" med 38 poeng. 41 hester prøvde seg i kvalifiseringer i denne klassen. 

61 hester har forsøkt seg i Grunndivisjonen der ett løp gjenstår. Jonas Halbak har vist fin stigning gjennom meetinget, og topper poengstatistikken med 51 poeng. 

52 hopper har prøvd lykken i Hoppedivisjonen der siste kvalifisering kjøres på Biri lørdag. Jevnt i toppen her - Heart Of Love er i tet med 41 poeng. 

I skrivende stund gjenstår to løp i Bronsedivisjonen. Olympic Winner topper med 42 poeng, mens 45 hester har prøvd lykken i kvalifiseringene.

Miss Pepper har som i fjor dominert i Sølvdivisjonen. Hun har startet to ganger og vunnet begge. Fem av de tolv med flest poeng kommer forøvrig fra stallen til Frode Hamre. 43 hester startet i denne klassen i Meeting 2. 

Les også