Terminliste 2024

Terminlisten for 2024 er nå ferdigstilt herunder vedtatt totalproduksjon og fordeling av antall løpsdager pr.bane.

Just Like Heaven dominerte 3-årsløpene i år. Hovedoppgaven neste år – Norsk Travderby – kjøres på Bjerke 8. september. Foto: hesteguiden.com

Her finner du Terminlisten 2024.

Terminlisten for 2024 tilsier en nedgang på 13 løpsdager sammenlignet med 2023 og det er neste år totalt lagt opp til å avvikles 377 totalisatorløpsdager på norske travbaner. Løpsdagenes innhold har i årenes løp dog fått mer og mer ulikt innhold og omfang, slik at det å sammenligne løpsdager i et historisk perspektiv kan etterhvert bli noe unyansert. Men at det trolig blir en lavere totalproduksjon i 2024 enn hva som blir tilfelle for 2023, er sannsynlig.

PS: Terminlisten ble oppdatert 6. november.

Også verdt å nevne er at terminlisten er komponert og utformet i et nordisk/europeisk perspektiv all den tid spillutvekslingen begge veier, det siste er viktig å understreke - er av avgjørende betydning for det å skape mest mulig inntekter til formålet.

I praksis blir 2024 det første året med sesongvariasjoner for en del baner. Banene Klosterskogen, Biri og Momarken har motivert av ulike faktorer ikke i særlig grad blitt tildelt løpsdager i 1.kvartal, mens Bjerke har fått en noe lenger sommerpause enn hva som tidligere har vært praktisert.

Dette terminliste-oppsettet beskriver i første omgang på hvilke datoer den enkelte bane skal arrangere sine løpsdager, endelig oppsett med start-tider og spillprodukt-beskrivelser, vil offentliggjøres på et senere tidspunkt

Les også

Sport

Patrick Larsen til topps

Han kom skeivt ut, men etter en overraskende seier med Vertigo Safir ble Patrick Larsen likevel norsk mester for stallansatte i Bergen lørdag.