Nedetid i administrasjonens IT-systemer

Oppdatering torsdag 14. desember: I forbindelse med en større omlegging av DNTs IT-systemer blir det nedetid i administrasjonens bruker- og kommunikasjonsverktøy førstkommende onsdag.

Foto: Det Norske Travselskap

DNT arbeider i disse dager med å flytte alle sine IT-systemer til nytt driftsmiljø. Førstkommende onsdag vil det skje en større omlegging av DNTs og ansatte i DNT sine bruker- og kommunikasjonsverktøy.

Dette betyr at alle epost-adresser til både DNT og ansatte i DNT vil være ute av drift fra onsdag formiddag til torsdag formiddag. E-post som sendes til DNT i løpet av denne perioden kan bli borte på grunn av omleggingen. Det bes derfor om at all skriftlig informasjon enten sendes inn før onsdag eller etter torsdag kl. 12.00.

Telefonen til DNT vil være åpen som normalt, i tillegg til våre brukersystemer som Min Side. Men det gjøres oppmerksom på at saksbehandlingstiden naturlig vil øke i denne perioden med tanke på at de sentrale verktøy er ute av drift.

Se oppdatert informasjon: Torsdag ettermiddag opplever DNT fortsatt nedetid på e-post. Se oppdatert informasjon publisert 14. desember.

Les også