Over 80 personer på oppdretterseminar

Oppdretterseminaret 2023 start i dag. Med både forelesere og deltakere er over 80 personer tilstede for å utveksle kunnskap og lære mer om oppdretter-relaterte tema.

Oppdretterseminaret er et seminar for alle som er interessert i avl og oppdrett av travhest. Årets seminar startet på Thon Hotel Linne ved Bjerkebanen i dag og med både forelesere og deltakere er over 80 personer samlet. 

Dyktige foredragsholdere vil dele av sin kunnskap rundt avlsarbeidet, avkomsbedømming, hvordan presentere en åring for salg, følling og føllets første levedøgn, samt hva som kan gå galt. Og hva gjør man om føllet har unormal beinstilling? Det forteller kirurgen oss om. Se programmet her. 

DNT er glade for at så mange deltar på seminaret. Etter noen år med koronapandemi og digitale forelesninger er det så hyggelig at vi endelig kan møtes fysisk igjen! 

 

Les også

Kom i gang med oppdrett

I Norge har vi ingen tradisjoner for store stutterier som driver oppdrett av travhester. De aller fleste av våre hester er født hos oppdrettere med en eller to føll i året, og ofte er dette med tan...