Utredning av banestruktur

Delrapporten for utredningen av banestrukturen i Norge er klar.

Foto: Eirik Stenhaug

I desember 2022 vedtok styret i DNT mandat for prosjektet «utredning av banestruktur» og engasjerte Oslo Economics til å foreta utredningen. Arbeidet med utredning av banestrukturen inngår i styrets langsiktige vurdering for kostnadsreduksjoner og best mulig formuesforvaltning i travsporten. Les mandatet til prosjektet lenger ned i saken.

Som det fremgår av fremdriftsplanen til prosjektet skal en delrapport gjøres klar slik at den kan fremlegges for DNTs generalforsamling 29. april. Rapporten er nå klar og kan leses her.

Analysene og vurderingene som er presentert i delrapporten er foreløpige. Alt datamateriale, alle analyser og resultater skal i prosjektets siste fase, før endelig leveranse, gjennom Oslo Economics sitt system for kvalitetssikring. Det kan derfor forekomme justeringer i analyser, funn og resultater i endelig rapport.

Endelig rapport med anbefaling av tiltak og gjennomføring planlegges ferdigstilt til 1. september 2023.

Mandat for utredning 

Delrapport for utredning

Les også

Organisasjon

Ungdomssamling i oktober

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 3-6. oktober.