- Vi skal dele våre erfaringer

Trond Martinsen og Henrik Bjørndalen er foredragsholdere når DNT invitere til seminaret "Hvordan organisere andelslag?". Husk å melde deg på!

Foto: Hesteguiden.com

DNT inviterer til seminaret «Hvordan organisere andelslag?» lørdag 10. juni kl. 11.00 på Bjerke Travbane. Målet med seminaret er å gi allerede etablerte og potensielle drivere av andelslag påfyll av kompetanse når det gjelder drift og organisering av andelslag.

Foredragsholder Trond Martinsen gleder seg til foredraget.

- Vi kommer til å dele våre erfaringer knyttet til drift av andelslag. I mitt arbeid med andelslag har jeg blitt spesielt oppmerksom på viktigheten av informasjon til andelseierne. Hvordan løser vi dette i driften av andelslagene som vi har? Dette er blant temaene som vi vil komme nærmere inn på, forteller Martinsen.

Teamleder for organisasjon og rekruttering i DNT, Tron Gravdal, håper på god deltakelse.

- Vi er glade for å ha fått med oss to rutinerte andelslagsbestyrere til å holde dette foredraget. Dette er en fin mulighet til å få tips og motivasjon for de som ønsker å drive andelslag. Kanskje noen får lyst til å lage et nytt andelslag før Klasseløpsauksjonen i september? Samtidig er dette en fin innledning på OGP-helgen, sier Gravdal.

Meld deg på

Seminaret er åpent for alle. Er du allerede andelslagsbestyrer eller har lyst til å prøve deg som det, er du velkommen. Det er også travtrenere og alle andre interesserte som synes andelslag er eller virker som en spennende måte å eie travhest på. Påmelding gjøres innen onsdag 7. juni.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss i DNT!
 | 22 95 60 00

Det å eie hest sammen med andre er både sosialt og givende. Opplev gleden sammen med andre og start andelslag! 

Les også

Arrangement

DNT på Dyrsku’n

Neste helg er det klart for Dyrsku’n i Seljord. Det Norske Travselskap (DNT) er til stede på arrangementet med stand hele helgen – der årets æresgjest er selveste Ulsrud Tea.