Jarlsberg inviterer til sommertrav og storløp

Det årvisse sommertravet på Jarlsberg er under oppseiling og totalt skal det fra og med fredag 7. til og med søndag 9. juli avvikles over 30 travløp på Jarlsberg-ovalen.

Fjorårsvinneren Stoletheshow stiller også i år på startstreken i Ulf Thoresen Grand International som går av stabelen på Jarlsberg søndag 9.juli. Årets utgave av løpet inneholder utelukkende europeiske topphester. (Foto: Hesteguiden.com)

Fredag 7.juli er det unghestene som står i fokus når Jarlsberg innleder sitt trippeltrav. Flere løp for 3-åringer av begge raser samt kvalifiseringer og finale i Jarlsberg Grand Prix for de 4-årige varmblodshestene er hva som venter denne sommerkvelden. Flere fremtidige topphester kommer til å få sitt gjennombrudd og sette sitt avtrykk på denne løpsdagen.

Lørdag 8.juli er det V75-divisjonsfinaler i meeting 1 som er hovedoppslagene. Her møtes hestene som gjennom våren og forsommeren har prestert best i forbindelse med V75-omgangen i denne perioden. Her blir det stor sport og mange spennende løp på programmet.

Søndag 9.juli er den store dagen med Ulf Thoresen Grand International som hovedoppslag. Årets utgave virker til å bli en perle av et travløp. Men også Anders Jahres Pokalløp og finalen i Jarlsberg Grand Prix for de 4-årige varmblodshoppene er løp som henger høyt å vinne. Løpsdagen danner i sin helhet danner også grunnlaget for en internasjonal V75-omgang.

Felles for alle disse 3 løpsdagene er at det er innmelding mandag 3.juli innen kl.08.30 - for oversikt over gjeldende proposisjoner for nevnte løpsdager klikk her.

Les også