Østfold Travforbund inviterer!

Andelslag er en glimrende måte å eie hest på og i denne forbindelse inviterer Østfold Travforbund til informasjonsmøte 28. august.

Det å eie hest sammen med andre er både sosialt og givende. Opplev gleden sammen med andre og start andelslag! Foto: Hesteguiden.com

Østfold Travforbund inviterer til informasjonsmøte om andelslag 28. august kl. 17.00 i restauranten på Momarken Travbane. Andelslag er en utmerket måte å eie hest på – der man sammen med eksempelvis venner, bekjente eller kollegaer kan lage et fellesskap omkring hesten og travsporten.

Foredragsholdere er andelslagsbestyrer Trond Martinsen og Momarken-trener Jens Kristian Brenne. Kunne du tenke deg å delta? Les mer og meld deg på via Østfold Travforbund sin nye nettside her

Klasseløpsauksjonen 2023

Klasseløpsauksjonen arrangeres som en hybridauksjon 9. september. Nærmere 100 åringer av meget bra kvalitet bys frem for salg. Nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver! Hvis du kunne tenke deg å ha med flere på laget og starte et andelslag, så er seminaret ovenfor en glimrende mulighet til å få mer informasjon om det.

Klasseløpsauksjonen.no

Les også

Organisasjon

Ungdomssamling i oktober

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 3-6. oktober.