Ny løpsbulletin i trykken

Noe på overtid er nå løpsbulletinen for november og desember ferdigstilt.

Charron vant 4-års Stjernen lørdag. I november skal han etter planen ut i Axel Jensens minneløp. Foto: hesteguiden.com

I skrivende stund virker startlysten stor og løpene fylles godt i den perioden vi er inne i nå. Dette er veldig gledelig og ved hjelp av værguder og forhåpentligvis at det fremover skal finnes et frekvent løpstilbud for de fleste løpshestene vi har, håper vi at denne trenden kan fortsette videre utover høsten og frem mot nyttår.

Her finner du den siste løpsbulletinen. 

V75-kalenderen har som vanlig mange høydepunkter og årets to siste måneder er intet unntak i så måte. Flere kjente signaturløp gjenstår i denne perioden samt også en V75-omgang med divisjonsfinaler på Bjerke like før jul. De to faste V75-omgangene i romjulene bidrar til at vi har godbiter i vente helt frem til de siste dagene av året.

Hva som er definisjonen på «hverdagstrav og hverdagshester» kan være så mangt – men det som i hvert fall er viktig at fungerer er at «de svakeste» (les: hester med minst startpoeng) må beskyttes og få lov å ha et motiverende løpstilbud «i fred» for de hestene som hører hjemme i løp med høyere premieskalaer/på lørdagene. Så vil det alltid være en balansegang ift.å treffe 100 % at det er akkurat passe med løp som er åpne eller som innehar begrensninger.

God variasjon i proposisjonene er et viktig verktøy å anvende. I hvert eneste løp det deles ut premiekroner i så må det også komme penger inn og spillkundene vil som kjent ha så jevne og utfordrende løp som mulig å jobbe med. Det inkluderer at minst mulig er «opptegnet» på forhånd, likeledes er jo travsport også alltid som best når oppløpskampen er tett og lite er avgjort før man skjærer mållinjen.

Om vi kort vender blikket mot 2025 så blir det i praksis få endringer når det kommer til vinteraktiviteten. Det skal travkjøres mye og vi er i gang allerede 2.januar, 1 januar blir travfritt i Norge i 2025. Vinterseriekonseptene fra de siste vintrene tenkes i stor grad videreført og vi planlegger for å komme ut med mer detaljinformasjon om dette rundt 1.desember.

Til da – stå på i det vi går inn i de mer hustrige månedene !

Les også

Sport

UET Grand Prix 2026

Alle norskfødte hingster og hopper født i 2022 er automatisk innmeldt til UET Grand Prix 2026. Ønsker man å opprettholde innmeldingen må dette meldes til DNTs sportsavdeling innen 15.november.
Sport

- Vi gleder oss!

Kommende helg er det klart for hestefest på Telenor Arena på Fornebu når Oslo Horse Show arrangeres. Der vil du blant annet kunne se allsidige travhester i aksjon.