Velkommen til foredrag med Robert Bergh

Årets oppdretterseminar innledes med travtrener Robert Bergh som fredagsgjest, og alle er velkommen!

Travtrener Robert Bergh gjester oppdretterseminaret fredag 16. februar. Dette fordraget er åpent for alle! Foto: Hesteguiden.com

Årets oppdretterseminar arrangeres på Thon Hotell Linne ved Bjerke Travbane 16-18. februar. 

Fredag 16. februar - kvelden før oppdretterseminaret for alvor braker løs - inviterer vi til en hyggelig stund med den kjente travtreneren Robert Bergh, i god prat med redaktør i TGN, Truls G. Pedersen.

Robert Bergh driver en av Sveriges mest suksessrike trenerstaller, og han er også mannen som kusket Hail Mary først over mål som vinner av Svensk Derby i 2020. Av andre superstjerner som Bergh har kusket og trent finner vi hester som Hilda Zonett, Tsar d´Inverne, Remington Crown, Diamanten, Digital Ink, Adrian Chip og flere. Det får du høre mer om fredag 16. februar.

Foredraget med Robert Berg er åpent for alle, også for de som ikke er påmeldt oppdretterseminaret. Det starter kl. 20.30. Kom da vel - det blir jätteroligt!

Les også

Avl og oppdrett

Bestill auksjonskatalogen

Katalogen til årets Klasseløpsauksjon er ferdig trykt. I løpet av kort tid blir den mulig å få tak på landets baner. Les den digitalt her eller send bestilling på den trykte versjonen.