Webinarer for styremedlemmer i travlag

DNT inviterer til styremedlemmer i travlag til flere webinarer denne våren. I april kan man delta på både organisasjonskurs og kurs i bruk av medlemsregisteret.

Foto: Hesteguiden.com

Ved utgangen av februar skal alle travlag ha gjennomført sine generalforsamlinger, og nye styrer ha blitt valgt for neste periode. I mars og april gjennomfører DNT og travforbundene fysiske organisasjonskurs. I tillegg til dette kan man delta på webinarer (Microsoft Teams).

De som ikke fikk anledning til å delta på ett av de fysiske organisasjonskursene kan delta på webinar tirsdag 16. april. Ut over dette tilbys det to webinarer om bruk av medlemsregisteret; onsdag 24. april og tirsdag 30. april. Begge kursene om medlemsregisteret har samme innhold.

Kursene er for styremedlemmer i travlag og invitasjon med påmelding er sendt på e-post. 

Aktivitetskalender

I vår aktivitetskalender får du oversikt over kurs og aktiviteter som planlegges i det kommende året. I tillegg får du oversikt over travlags-arrangementer som lokalkjøringer og Hestens Dag.

Aktivitetskalender

Les også

Organisasjon

Ungdomssamling i oktober

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 3-6. oktober.