Praksis hos profftrenere

Årets kull med travtrenerstudenter er snart tilbake fra sine praksisopphold hos travtrenere i inn- og utland, fylt med nye erfaringer, kunnskap og motivasjon.

Travtrenerstudent Karianne Hasselgård Sande har vært i praksis hos Jens Kristian Brenne. Foto: Norsk Hestesenter

I løpet av studieåret tilbringer travtrenerstudentene 10 dager i praksis ved en travtrenerstall, hvor de får et verdifullt innblikk i den arbeidshverdagen som venter dem etter endt utdanning. 
- Fornøyde og blide studenter møtte meg under mitt besøk ved de forskjellige praksisstedene, forteller Øystein Bakken, fagansvarlig for utdanningen.
- Praksisoppholdet er en viktig del av studiet og årets studenter har vært flinke til å velge gode praksissteder. Jeg vil også berømme praksisstedene for å ha tatt godt imot studentene, forteller Bakken. 

Les mer og se bilder: Praksis hos profftrenere - en viktig milepæl for travtrenerstudentene

Travtrenerutdanningen 

Studiet «Travtrener – trening av hest, oppstart og drift av egen travstall» er en fagskoleutdanning ved Norsk Hestesenter som gjennomføres som et nett- og samlingsbasert studium på 30 studiepoeng. Dette betyr at undervisningstiden er tilpasset slik at det skal være mulig å ta utdanningen som deltidsstudium ved siden av annet arbeid.

Ønsker du å ha travsport som yrke er dette utdanningen for deg! Søknadsfristen er 14. juni. Les mer på Norsk Hestesenter sine hjemmesider. 

Les også

Sport

Patrick Larsen til topps

Han kom skeivt ut, men etter en overraskende seier med Vertigo Safir ble Patrick Larsen likevel norsk mester for stallansatte i Bergen lørdag.