Årets ildsjel 2023

Prisen «Året ildsjel» for 2023 tildeles en person som har et spesielt hjerte for montésporten.

Svein Morten Buer, Charlotte Svendsen og Erik Skjervagen.

Hvert år gjør styret i Det Norske Travselskap (DNT) en vurdering av hvilken person som fortjener en ekstra hyllest for sin innsats lokalt. I regelverket for tildeling står det at utmerkelsen årets ildsjel tildeles en person som gjennom flere år, og som stadig gjør en solid og positiv innsats for travlaget og travsporten i sitt lokalmiljø.

Arbeidet skal ha vært preget av frivillighet, og være tuftet på travsportens grunnverdier; åpenhet, tillit, fair play og respekt. Personer som blir tildelt en slik utmerkelse er altså lokale hverdagshelter.

Årets ildsjel for 2023 har hatt ulike verv i travsporten, både lokalt og sentralt. Særlig banker vedkommende sitt hjerte ekstra mye for montèsporten.

Årets Ildsjel har tilført både nye og etablerte, unge og eldre utøvere kompetanse, ferdigheter, motivasjon og mestring gjennom å avholde jevnlige kurs og treninger på sin egen montéskole.

DNT har gleden av å tildele prisen «Årets ildsjel 2023» til Charlotte Svendsen, medlem av Stavanger Travklubb i Rogaland Travforbund.

DNT gratulerer!

Les også

Organisasjon

Ungdomssamling i oktober

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 3-6. oktober.