Årets travlag 2023

Årets travlag 2023 tildeles et lag som har utmerket seg spesielt i sitt engasjement tilknyttet sin lokale travbane.

Fra venstre: Svein Morten Buer, Tove Engmann, Majken Amundsen, Line Nygård og Erik Skjervagen.

For å skape vekst er travsporten avhengig av velfungerende travlag som skaper aktiviteter med travhesten i sentrum. Frivillig innsats blant medlemmene i Det Norske Travselskap (DNT) sine organisasjonsledd er derfor en viktig ressurs på alle nivåer i norsk travsport.

Årets travlag 2023 er et lag med lang historie. Laget utmerker seg med stor aktivitet og mange aktive utøvere i sin medlemsmasse.

Årlige temamøter, spons til barne- og ungdomsaktiviteter, Hestens Dag/familiedag, aktiv oppfølgning i sosiale medier og engasjement i organisasjonsarbeidet er noen stikkord for lagets mangfoldige virksomhet.

Årets travlag er spesielt tilknyttet en av landets travbaner, hvor mange av medlemmene deltar i driften av en suksessrik og populær amatørstall. Ikke nok med det – laget er også en betydelig bidragsyter i arbeidet med å lage en god ramme rundt løpsdagene på Momarken Travbane.

Årets travlag 2023 tildeles Trømborg Travlag i Østfold Travforbund.

DNT gratulerer! 

Les også

Organisasjon

Ungdomssamling i oktober

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 3-6. oktober.