DNTs Valgkomité ønsker innspill på kandidater

Valgkomitéen i DNT inviterer alle forbund og lag til å foreslå kandidater til styret.

Valgkomitéen er i gang med sitt arbeid frem mot ekstraordinær generalforsamlingen i DNT 3. oktober 2024. Komitéen består av Gunnar Flåten (leder), Charlotte Svendsen, Liss-Karin Sandvik, Jan Kristian Øverdal og Harald Neset.

I den ekstraordinære generalforsamlingen skal det foretas valg av to styremedlemmer i DNT. Deriblant skal det velges et styremedlem som er under 30 år. Minst en av kandidatene må være kvinne.

Styret

Til styret i DNT er følgende representanter på valg:

Margrete Dysjaland (styremedlem) - ønsker ikke gjenvalg
Sindre L. Nyeng (styremedlem under 30 år) - ønsker ikke gjenvalg

Oppfordrer til å fremme forslag

Valgkomiteen oppfordrer alle lag og forbund til å foreslå kandidater til de ledige vervene. Vi henstiller til å fremme forslag med en kort begrunnelse for kandidaten, kandidatens tilknytning til travet samt kandidatens bakgrunn ellers. Det er spesielt ønskelig med forslag på kandidater under 30 år, jfr. §4.2 i DNTs lov.

Frist for å fremme forslag er på bakgrunn av kort tid til generalforsamlingen satt til 14. august 2024. Forslag skal sendes til valgkomiteens sekretær på e-post:

Valgkomitéen vil deretter vurdere alle innkomne forslag sammenholdt med tillitsvalgtes tilbakemeldinger, samt valgkomitéens egne vurderinger og forslag. Innstilling fra valgkomitéen skal foreligge hos DNT innen 5. september 2024.

Vi ser frem til stort engasjement!

På vegne av valgkomiteen
Gunnar Flåten, leder
Telefon: 905 51 910

Les også