Høstens «Til Start»-samlinger

Godt over 200 hester deltok på «Til Start»-samlingene som ble avholdt gjennom våren og forsommeren. Nå er oppsettet for høstens samlinger klart.

Illustrasjonsfoto. Foto: hesteguiden.com

Totalt planlegges det samlinger på 18 ulike arrangementssteder. Under høstens samlinger vil de 1-åringer som er klare for det kunne kjøres sammen i banen. Det presiseres dog at det ikke er noe krav til at 1-åringene må ha vært i vogn for å delta. Det viktigste er at de møter opp. For de som ikke kjører blir det tommekjøring, og som vanlig gjennomgang av hver hest av så vel veterinær som hovslager og treningsveileder.

Samlingene avholdes i en periode på snaut to måneder, og for en del av 2-åringene kan det også være en mulighet til å få tips, og et lite ekstra «puff» for å klare mønstringsløpskravet. Uansett vil det være en nyttig anledning for 2-åringene til å kjøre sammen med andre, og dermed få med seg nyttig erfaring før den fremtidige løpskarrieren.

Også hester som er 3-år og eldre er også velkommen på samlingene. Felles trening sammen med andre hester, nyttige tips fra fagpersonell og en trivelig sosial samling blir aldri feil!

Minner om at «Til Start» er en fin læringsarena både for to- og firbeinte. Om du føler at du selv ikke har noe behov for å delta, så kan vi garantere at det er mye fin læring for hesten din.

Om du har spørsmål eller vil melde på din hest kan du kontakte din lokale forbundssekretær eller .

Her ser du oversikten over høstens samlinger.

Les også