Le Trot til utviklingskonferansen

Marianne Simonnot er produktsjef i det franske travselskapet. DNT har gleden av å meddele at hun vil delta som foredragsholder under utviklingskonferansen i september.

Marianne Simonnot jobber i det franske travselskapet, Société du Trotteur Français (Le Trot). I september deltar hun på utviklingskonferansen til DNT. Foto: Privat

Fredag 6. september arrangerer DNT utviklingskonferanse på Hestesportens Hus. Dette er andre året konferansen arrangeres, der representanter fra driftsselskapene, travforbund og samarbeidende organisasjoner i travsporten inviteres. Formålet med konferansen er å påvirke til utviklingstenkning og tiltak gjennom deling av kunnskap, erfaring og historier innenfor aktuelle tema.

Årets konferanse vil spesielt fokusere på arrangementer og hvordan sporten kan tiltrekke seg nye interessenter. DNT har nå gleden av presentere franske Marianne Simonnot fra det franske travselskapet, Société du Trotteur Français (Le Trot), som en av foredragsholderne til konferansen.

Simonnot er 31 år gammel og har en mastergrad i forretningsrett, kombinert med en MBA i ledelse og administrasjon. For å kombinere både utdanning og lidenskapen for hester, har hun videre tatt en spesialisert mastergrad i «Equine Sciences and Management». I dag jobber hun i det franske travselskapet som international and institutional product manager. På fritiden er hun blant annet engasjert i arbeid for omskolering av hester, og i arbeid for å skape interesse for travsporten blant et nytt og yngre publikum.

Under sitt foredrag vil Simonnot fortelle om hvordan det franske travselskapet jobber for å utvikle arrangementer, herunder strategisk planlegging, markedsføring og sosiale medier, partnerskap, media og sponsorsamarbeid, internasjonalt samarbeid, dyrevelferd og tiltak for den profesjonelle delen av travsporten i Frankrike. Foredraget vil holdes på engelsk. 

Les også