Presentasjon av årets auksjonshester

Fredag ble årets auksjonshester presentert i en YouTube-sending! Fikk du ikke med deg sendingen? Fortvil ikke! Opptak er tilgjengelig i YouTube.

Vemund M. Drolsum, Karoline Krogh-Hanssen og Ola Slåtsveen vil presentere alle hestene som selges på Klasseløpsauksjonen. I sendingen får du nærmer informasjon om stammer, opplysninger fra selger, og ikke minst bilder og video av hestene.

Ekspertpanelet bestående av Karoline Krogh-Hanssen og Vemund Madsen Drolsum med programleder Ola Slåtsveen gir deg førsteklasses informasjon om alle hestene som selges på årets Klasseløpsauksjon! Se sendingen her: 

YouTube: Presentasjon av auksjonshestene 

Klasseløpsauksjonen

Klasseløpsauksjon avholdes fra tirsdag 3. september til lørdag 7. september som en hybridauksjon i samarbeid med Hestesportmedier AS og ClipMyHorse. Ved en hybridauksjon har en mulighet til å by både ved å være fysisk tilstede under auksjonen eller by digitalt.

Over 100 spennende åringer er påmeldt til årets auksjon, nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver! Over 100 av de påmeldte hestene vil det også være mulig å besiktige på Bjerke Travbane lørdag 7. september! 

Mer informasjon om auksjonen får du på klasseløpsauksjonen.no og travsport.no. 

Les også