100 deltakere på utviklingskonferansen

Fredag er det klart for årets utviklingskonferanse. Konferansen finner sted på Hestesportens Hus og et innholdsrikt program venter de 100 påmeldte deltakerne.

BILDE: Jon W. Pedersen er en av foredragsholderne på utviklingskonferansen. Pedersen er daglig leder på Åby Travbane i Sverige og vil fortelle om deres konsept «Supertorsdag».

Mens fredagens ettermiddagstrav pågår på Bjerke Travbane sjekkes samtidig de påmeldte deltakerne inn i på konferansen som avholdes i Hestesportens Hus. Så snart løpene er ferdig dras konferansen i gang. Deltakerne er bredt sammensatt med representanter fra travbanene, travforbundene, de samarbeidende organisasjonene, samt DNTs styre og administrasjon.  

Konferansens hovedfokus er arrangementer. Kveldens foredragsholdere er Saara Iivari (kommunikasjons- og markedsdirektør i Suomen Hippos), Marianne Simonnot (produktsjef i LeTrot), Jon W. Pedersen (daglig leder på Åby Travbane) og Hilde Apneseth (daglig leder Bjerke Travbane). I tillegg vil Thomas Gjelsås fortelle om markedsføringstiltak gjort sommeren 2024.

Sindre L. Nyeng vil være kveldens programleder.

* Konferansen er forbeholdt de som er forhåndspåmeldte. 

Les også