Status:
Død
Farmen Viktor (Kaldblods traver)
578001020140053
- Farge: Svart
- Årgang: 2014
- Kjønn: Vallak
- Eier: Ingar Hellingsrud & Linda Borgan, HVITTINGFOSS
- Oppdretter: Trond Elton, SVELVIK
- Starter: 1
- 1. plass: 0
- 2. plass: 0
- 3. plass: 0
- Plassering: 1
- Volte: (4)41,1M
- Auto:
- Premier: kr 2 000
Karriere
Starter
Kusknavn | Banenavn | Dato | Løp | Dist. | Spor | Prog.nr. | T | Tid | Plas. | R | G | Odds | Premie kr. | Sko | Vogn | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bjørn Larsen (T) | Klosterskogen Travbane | 07 | 5/2100 | 5 | 5 | 41,1 | 5 | 181 | 2000 | 2 000 | ||||||
Bjørn Larsen (T) | Jarlsberg Travbane | 20 | 4/2120 | 4 | 8 | 39,9 g | - | G | P | 0 | 0 | |||||
Bjørn Larsen (T) | Jarlsberg Travbane | 20 | 2/2120 | 2 | 5 | 57,7 | - | B | 0 | 0 | ||||||
Bjørn Larsen (T) | Jarlsberg Travbane | 20 | 6/2120 | 6 | 10 | STR | - | 0 | 0 | |||||||
Bjørn Larsen (T) | Jarlsberg Travbane | 20 | 4/2120 | 4 | 7 | dgpp r | - | R | N | 0 | 0 |
Viser 1 til 5 av totalt 5 rader
Status
Siste godkjente vaksinasjon: | Siste registrerte vaksinasjon: |
---|---|
Siste starter
Bane: | Dato: | Poeng: | Gjenstående prioritet trav: | 4 | |
---|---|---|---|---|---|
Gjenstående prioritet montè: | 0 | ||||
Halvrad sulkyløp | 0 | ||||
Jarlsberg Travbane | 0 | Halvrad montè: | 0 | ||
Jarlsberg Travbane | 0 | Importdato: | |||
Klosterskogen Travbane | 35 | Eksportdato: | |||
Totalt: | 35 | Død dato: |
Innskuddsløp
BIRI OPPDRETNINGSLØP 2017
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 15.12.2016 | Strøket | Biri Travbane |
Norsk Travderby, kaldblodshester
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 31.01.2016 | Betalt | Bjerke Travbane |
2 | 31.05.2016 | Betalt | Bjerke Travbane |
3 | 31.05.2017 | Betalt | Bjerke Travbane |
4 | 31.05.2018 | Betalt | Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, kaldblodshester
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 31.01.2015 | Strøket | Bjerke Travbane |
Stamtavle
Avlsindeks: 113Utstilling
Årstall | Sted | Klasse | Resultat | Kvalitet | Detaljer |
---|