Tasty Tile (S) (Varmblods traver)
75200211S211205
- Farge: Fuks
- Årgang: 2021
- Alder: 4 år
- Kjønn: Hoppe
- Eier: Stian Frigstad, HAMRESANDEN
- Trener: Kristian Malmin
- Oppdretter: Sverige, S-161 BROMMA,
- Starter: 8
- 1. plass: 1
- 2. plass: 2
- 3. plass: 3
- Plassering: 1
- Volte: (3)16,8L
- Auto: (4)15,1aM
- Premier: kr 56 000
Karriere
Starter
Kusknavn | Banenavn | Dato | Løp | Dist. | Spor | Prog.nr. | T | Tid | Plas. | R | G | Odds | Premie kr. | Sko | Vogn | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kristian Malmin (T) | Bjerke Travbane | 07 | 9/2100 | 9 | 9 | 15,1a | 3 | 75 | 7000 | 7 000 | Am | |||||
Vidar Hop (T) | Bjerke Travbane | 05 | 2/2100 | 2 | 2 | 16,0a | 2 | 36 | 9000 | 9 000 | Am | |||||
Eirik Høitomt (T) | Jarlsberg Travbane | 04 | 2/2120 | 2 | 5 | 19,7 | 4 | 28 | 4000 | 4 000 | Va | |||||
Kristian Malmin (T) | Biri Travbane | 06 | 1/2100 | 1 | 1 | dg | - | 26 | 0 | 0 | Am | |||||
Eirik Høitomt (T) | Bjerke Travbane | 01 | 8/2660 | 8 | 9 | 16,8 | 2 | 26 | 10000 | 10 000 | Va | |||||
Eirik Høitomt (T) | Bjerke Travbane | 02 | 3/2140 | 3 | 3 | 18,4 | 1 | 31 | 16000 | 16 000 | Va | |||||
Kristian Malmin (T) | Bjerke Travbane | 02 | 1/2100 | 1 | 1 | 17,6a | 3 | 43 | 5000 | 5 000 | Va | |||||
Kristian Malmin (T) | Bjerke Travbane | 02 | 3/2140 | 3 | 3 | 17,2 | 3 | 366 | 5000 | 5 000 | Va | |||||
Jarle Andre Smedtorp (S) | Bjerke Travbane | 21 | 1/2140 | 1 | 1 | 19,5 | - | P | 0 | 0 | Va |
Viser 1 til 9 av totalt 9 rader
Status
Siste godkjente vaksinasjon: | Siste registrerte vaksinasjon: |
---|---|
Siste dato for tid innenfor tidskrav sulky: | Monté: |
---|---|
Siste starter
Bane: | Dato: | Poeng: | Gjenstående prioritet trav: | 0 | |
---|---|---|---|---|---|
Bjerke Travbane | 200 | Gjenstående prioritet montè: | 0 | ||
Biri Travbane | 0 | Halvrad sulkyløp | 0 | ||
Jarlsberg Travbane | 65 | Halvrad montè: | 0 | ||
Bjerke Travbane | 190 | Importdato: | |||
Bjerke Travbane | 135 | Eksportdato: | |||
Totalt: | 590 | Død dato: |
Stamtavle
Utstilling
Årstall | Sted | Klasse | Resultat | Kvalitet | Detaljer |
---|