Status:
Død
Lambrusco (Varmblods traver)
N-82-5152
- Farge: Svart
- Årgang: 1982
- Kjønn: Vallak
- Eier: Per Beckstrøm, ELVARLI
- Oppdretter: Atle Eggan, KLÆBU Psevd: Stall O.B.E.
- Starter: 74
- 1. plass: 2
- 2. plass: 3
- 3. plass: 4
- Plassering: 28
- Volte: (7)*20,5K
- Auto: (7)18,9aK
- Premier: kr 55 000
Karriere
Starter
Kusknavn | Banenavn | Dato | Løp | Dist. | Spor | Prog.nr. | T | Tid | Plas. | R | G | Odds | Premie kr. | Sko | Vogn | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Einar Henneseid (B) | Klosterskogen Travbane | 09 | 5/2100 | 5 | 5 | dist a | 0 | 0224 | 0 | 0 | ||||||
Ulf Thoresen | Klosterskogen Travbane | 09 | 11/2120 | 11 | 11 | 23,8 g | 0 | G | 0109 | 0 | 0 | |||||
Pål Sem (T) | Drammen Travbane | 01 | 13/2120 | 13 | 13 | dist | 0 | 0298 | 0 | 0 | ||||||
Oddvar Steig (D) | Leangen Travbane | 92 | 4/1640 | 4 | 19 | STR | - | P | 0 | 0 | ||||||
Oddvar Steig (D) | Leangen Travbane | 92 | 4/1640 | 4 | 20 | STR | - | 0 | 0 | |||||||
Hans Petter Iversen (T) | Leangen Travbane | 10 | 1/1640 | 1 | 1 | dg | - | 0297 | 0 | 0 | ||||||
Hans Petter Iversen (T) | Leangen Travbane | 04 | 10/1660 | 10 | 10 | STR | - | 0 | 0 | |||||||
Leif Taknes (A) | Leangen Travbane | 06 | 4/1640 | 4 | 3 | dg | - | 0677 | 0 | 0 | ||||||
Stig Jarle Røste (T) | Leangen Travbane | 04 | 4/1640 | 4 | 4 | 24,6 | 0 | 0348 | 0 | 0 | ||||||
Stig Jarle Røste (T) | Leangen Travbane | 03 | 15/1660 | 15 | 15 | 26,3 g | 0 | G | 0304 | 0 | 0 | |||||
Stig Jarle Røste (T) | Leangen Travbane | 09 | 9/1660 | 9 | 9 | 22,8 | 4 | 0130 | 800 | 800 | ||||||
Magne Myrmo | Leangen Travbane | 07 | 7/1640 | 7 | 7 | 23,4a | 6 | 0124 | 800 | 800 | ||||||
Atle Eggan (T) | Leangen Travbane | 07 | 12/1660 | 12 | 12 | 23,7 | 0 | 0130 | 500 | 500 | ||||||
Jomar Blekkan (T) | Leangen Travbane | 09 | 10/2160 | 10 | 10 | br g | - | G | 0126 | 0 | 0 | |||||
Jan Roar Aune (T) | Biri Travbane | 02 | 3/1609 | 3 | 3 | 19,5a | 0 | 0103 | 0 | 0 |
Viser 1 til 15 av totalt 82 rader
Stamtavle
Utstilling
Årstall | Sted | Klasse | Resultat | Kvalitet | Detaljer |
---|