Status:
Død
Basse Lee (Varmblods traver)
N-94-5775
- Farge: Svart
- Årgang: 1994
- Kjønn: Vallak
- Eier: Tone Knive, ÅMOT
- Oppdretter: Knut Endre Lie, HOKKSUND
- Starter: 27
- 1. plass: 1
- 2. plass: 1
- 3. plass: 1
- Plassering: 9
- Volte: (4)20,3M
- Auto: (4)*18,7aM
- Premier: kr 24 050
Karriere
Starter
Kusknavn | Banenavn | Dato | Løp | Dist. | Spor | Prog.nr. | T | Tid | Plas. | R | G | Odds | Premie kr. | Sko | Vogn | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Truls Knive (A) | Drammen Travbane | 91 | 3/2100 | 3 | 3 | 23,8 | - | N | 0 | 0 | ||||||
Pål Sem (T) | Jarlsberg Travbane | 02 | 12/2120 | 12 | 12 | 20,8 | 0 | 0750 | 0 | 0 | ||||||
Pål Sem (T) | Bjerke Travbane | 09 | 9/1609 | 9 | 9 | 18,7a | 0 | 0263 | 0 | 0 | ||||||
Pål Sem (T) | Drammen Travbane | 09 | 15/2120 | 15 | 15 | 20,9 g | 0 | G | 0531 | 0 | 0 | |||||
Pål Sem (T) | Drammen Travbane | 07 | 10/1700 | 10 | 10 | 18,9a | 7 | 0591 | 1200 | 1 200 | ||||||
Truls Knive (A) | Biri Travbane | 08 | 3/1620 | 3 | 3 | 21,8 | 0 | 0250 | 0 | 0 | ||||||
Truls Knive (A) | Klosterskogen Travbane | 02 | 6/2100 | 6 | 6 | 22,6 | 0 | 1255 | 0 | 0 | ||||||
Magnus Helland (C) | Klosterskogen Travbane | 04 | 7/2100 | 7 | 7 | 21,7ag | 0 | G | 0454 | 0 | 0 | |||||
Magnus Helland (C) | Drammen Travbane | 08 | 9/1720 | 9 | 9 | dg | - | 0429 | 0 | 0 | ||||||
Magnus Helland (C) | Klosterskogen Travbane | 07 | 14/2120 | 14 | 14 | 21,2 | 4 | 0962 | 2200 | 2 200 | ||||||
Truls Knive (A) | Bjerke Travbane | 07 | 12/2100 | 12 | 12 | 21,1a | 0 | 1648 | 0 | 0 | ||||||
Knut Endre Lie (T) | Biri Travbane | 04 | 12/2100 | 12 | 12 | 20,1a | 6 | 0294 | 1000 | 1 000 | ||||||
Magnus Helland (C) | Klosterskogen Travbane | 07 | 12/2100 | 12 | 12 | 21,5 g | 0 | G | 1140 | 0 | 0 | |||||
Asbjørn Mehla (T) | Sørlandets Travpark | 07 | 8/2160 | 8 | 8 | 20,8 | 5 | 0054 | 1000 | 1 000 | ||||||
Truls Knive (A) | Jarlsberg Travbane | 03 | 3/2100 | 3 | 3 | 20,6a | 0 | 0550 | 0 | 0 |
Viser 1 til 15 av totalt 30 rader
Stamtavle
Utstilling
Årstall | Sted | Klasse | Resultat | Kvalitet | Detaljer |
---|