Medlemsinformasjon Desember 2023

Hei Østfolds Traventusiaster! Desember er sluttspurt, etter-tanke og Juleferie! Sluttspurt – nå gjelder det …

Momarken har hele 4 løp før jul. De to første ble gjennomført den 3.og 13. desember. De to siste kjøres hhv. 20. og 27. desember!

På Løpsdager bør vi vise Momarken at Momarken er viktig for oss i Østfold.

Momarken har jobbet knallhardt gjennom hele 2023. Utfordringene har stått i kø. Tusen takk til alle dere som jobber for at travet skal få ha en flott travbane med ypperlige treningsforhold!

Møt opp med Nisseluer og gjøre det trivelig for alle!

Hest med slede nissefar og nisseunger Neset.png

Husk at Momarken kommer til å være åpen for trening og preppet for hurtigkjøring. «Vinterstengt» er ikke stengtbane eller treningsløype. Damegruppa holder i rutineløpene. Se på nettet når datoer blir annonsert. Trener-bua blir åpen for lunsj hver fredag frem til nyttår. Flott!

Ettertanke – hva kan vi alle gjøre bedre?

Års-avslutning er tid for ettertanke på alle områder. ØT-styret vil som organisasjon alltid vurdere om vi gjør de riktige tingene for våre medlemmer. Det er alltid saker vi kan forbedre. Det vil ØT styret gjøre den 8. januar. Vi tar gjerne imot innspill. Bruk dnt.ostfold@travsport.no

ØT ønsker enda mere fokus på at alle tar heste-velferd på alvor. Hestevelferd bør ligge i fremst i «pannen», ikke minst i den kalde årstiden. Det gjelder alt vi gjør - fra oppstalling til trening, og ikke minst under transport og i konkurranser.

Nyttårsaften 2024 – tenk dyrevelferd

Nyttårsaften byr mange steder på raketter med smell, mye sprutende fargerikt lys og «ville hyl».

Har du hest og stall bør du ta en hyggelig prat med dine naboer om dyrenes utfordringer på nyttårsaften. Katter, hunder og hester, og alle andre dyr, «tamme» som «ville», fortjener ikke stress og ubehag – bare fordi vi skal ha det ekstra gøy.

Tar du dette opp på en hyggelig måte – så får du helt sikkert gehør.

Travgalla – lørdag 3. februar 2024

Travgalla 2024 blir hos Momarken sin samarbeids-partner Scandic Brennemoen på Slitu. Her får vi plass til 130 glade Gallagjester. «Førstemann til mølla» prinsippet gjelder.

Påmelding gjøres ved å Innbetale kr.750,-pr. person til konto 1020.26.59239. Eventuelle spørsmål rettes til forbundssekretær dnt.ostfold@travsport.no Velkommen!

GOD JUL og Godt Nytt Trav-år!

Østfold Travforbund ønsker alle våre trav-medlemmer en fredelig, rolig og sykdomsfri jul.

ØT ønsker dere alle et Godt Nytt År!

Harald Neset, Leder av Østfold Travforbund

Julekule rød  GOD JUL.png