Infobrev fra forbundsleder

Velkommen til første utgave av medlemsinformasjon for Østfold Travforbund!

Styret ønsker å styrke informasjon til lag og medlemmer. Vår nye ØT-Info sendes til 14 travlag, og travlaget må selv distribuere dette til sine medlemmer. Målet er å gjøre travsporten mere kjent. Vi har en fantastisk sport å vise frem.

ØT-Styret ønsker innspill til alle typer av saker som du mener er viktig for travsporten.

Hesteutstilling 13 mai på Momarken.

Hesteutstillingen hadde over 100 deltakere. Flotte hester. Flotte forhold.
ØT-styret takker alle som bidro til at dagen ble minneverdig.

Ny eier og driver av hesteutstyrsbutikken på Momarken.

Majken Amundsen har overtatt hesteutstyrs- butikken på Momarken. ØT håper at våre medlemmer forstår hvor viktig det er at travsporten har en slik butikk på banen. Det har nok reddet dagen for mange. Ta vare på denne muligheten. Bruk butikken! Majken Amundsen inviterer til hele 4 familie dager på Momarken. Målet er å vise barn og unge litt om av hva travet er, la barn få møte hester – og skape interesse i travet. Ta med barn / barnebarn til Familiedag. Gratis tilbud!

Momarken er et fantastisk anlegg.

DNT undersøkelsen (Oslo Economics) er sendt til alle av medlemmer. Data og tall som fremkommer er svært viktig. Momarkens styre, og ØT, vil bruke data / tall for å legge til rette for mer travaktivitet. Rapportens utkast beskriver at Momarken har hele 21 proff- og 117 amatørtrenere, samt hele 399 hester, som alle sokner til Momarken. Dette gir Østfold tyngde i debatten om fremtidig basestruktur. Vi oppfordrer alle til å besvare undersøkelsen.

ØT-styret forsøker å jobbe målrettet med å sikre fremtiden på Momarken. Det må gjøres mange tilpasningen. Arbeidet er krevende. Lett blir det ikke. Endringer må til. Men - vi må sette Momarken på kartet!

På vegne av ØT-styret
Harald Neset / Leder Østfold Travforbund