Medlemsinformasjon Juni

Hei Østfold Traventusiaster! Juni utgaven har fokus på travsport. Lokalkjøring på Kala. Oslo Grand Prix med «Østfold tall». Omdømme-bygging.

Lokalkjøring på Kalabanen
Kalabanen arrangerte årets promosjonstrav onsdag 14. juni. Svært gode hester. Flotte løp. Svært godt vær. Mange fremmøtte trav-entusiaster. Flotte sponsorer med sine stands.

DNT stilte med info-stand. ØT trav-kyndige spillere bistod med å rekruttere nye spillere. Spill er en av tre hovedinntekter for travet i Østfold. En annen er antall hester. Dette kommer vi tilbake til med «Andelshest» i juli.

Rikstoto glimret med sitt fravær. Det er skuffende. Vårt trav-liv er avhengig av spill og de inntekter som vi får tilført. Likevel fikk DNT og våre entusiastiske trav-spillere mange nye spillere. Tusen takk for innsatsen!

Oslo Grand Prix
Bjerke viste seg fra sin beste side disse dagene. Freddy Steen Andersen gav ØT en flott oversikt over startende «Østfold-hester». På lørdag var det minst 4 eide, 10 trente og 4 oppdrettede som startet. På søndag var det minst 7 eide, 11 trente og 4 oppdrettede som startet. Flotte tall! Og hestene de gjorde det meget bra! Gratulerer!

Omdømme
– hvordan ønsker travet å bli oppfattet – i travet, og av «alle» i Østfold?
Alle travlag har fått tilsendt et spørreskjema. Spørsmålene er: Hvordan oppfatter vi oss selv? Hvem er vi i dag? Hvordan oppfatter andre oss? Hva er vårt omdømme? Hvordan ønsker vi å bli oppfattet? Styret ber alle om å gi oss sine syns-punkter.
Dessverre får styret meldinger om at vi internt omtaler hverandre på en lite ønskelig måte. ØT erfarer at personer og lag kan «kjempe mot hverandre». Det skaper gnisninger, hode-risting, forakt og sinne.
Vi må stå sammen. Fremme travsporten. Fremme Momarken. Fremme Kala. Fremme dyrevelferd. Skape positive medlemmer. Vi ber deg om å være positiv til dine trav kolleger. Se «bak» ordene. Tenk fremtid. Se helhet. Det gir oss tyngde i travsporten!

Harald Neset, Leder av Østfold Travforbund