Informasjonsmøte om andelshest

Mandag den 28.08.-23 kl. 17.00 i restauranten på Momarken Travbane. Vipps 200,- til #824621 og bli med - det inngår bevertning i prisen. Andelslag er en utmerket måte å utvikle sin interesse for hest. Det flotte sportslige hestetravet hvor du sammen med venner eller bekjente eller arbeidskolleger kan lage et fellesskap for hest der du deler din hobby og interesse med flere.

Møtet vil gi deg en interessant innsikt i hvordan du kan dele din hesteinteresse med andre, finne ut hva som er en «akseptabel» kostnad for ditt vedkommende. Sosialt, morsomt og utviklende for alle parter.

Vi vet at andelslagene har stor glede av å møtes på travbanen. De pleier her å besøke hesteringen hvor trener, opp-passer og kusk holder til, for deretter å kunne følge løpet fra «ring side» på utsiden av en god restaurant. Da blir det hyggelig og sosialt!

Fredrikstad har utfordret Østfold Travforbund. Vi inviterer alle travinteresserte i hele regionen til dette informasjonsmøtet. Tema vil være: Hva er det, hvordan fungerer det, hva kan vi få til, hvordan ledes / administreres dette, og hva kan det f.eks. koste. Det siste er jo alltid et spørsmål som avhenger av ambisjoner, ønsker, økonomi og hvor mange andeler som du selv kan delta med.

Lørdag 9. september gjennomføres årets klasseløp-auksjon av travhester på flotte Bjerke Travbane. En ypperlig anledning til å kjøpe seg en travhest og etablere sitt andelslag.

Ta gjerne med deg gjester. Vi ønsker bindene påmelding pga. Restaurantens planlegging mht bespisning. Meny må vi få komme tilbake til da det vil være avhengig av antallet som møter opp.

Mandag 28. august er det V65 på Momarken. Første start er kl.18.55. Velkommen til travløp etter informasjonsmøtet!

Foredragsholdere er:

Trond Martinsen        
DNT representant, rutinert andelslagsbestyrer og medlem i DNTs andelslagsgruppe

Jens Kristian Brenne  
Travtrener med stall på Momarken, info om andelshester og erfaringer.

Pris på deltaker er Kr. 200,-

Bindende påmelding innen tirdag 22. august kl. 20.00. Bruk VIPPS #824621 husk å skrive inn navnet ditt.

Spørsmål - ring Forbundssekretær Elin Kristin Nilsen (917 26 324) eller Harald Neset (954 94 506)

Med vennlig travhilsen fra

Fredrikstad Travselskap og Østfold Travforbund

Jon Hasselgård og Harald Neset