Medlemsinformasjon April 2024

Generalforsamling i Østfold Travforbund. Styret takker alle medlemmer for at styret fikk fortsette til 2025. Det gir kontinuitet. Det bidrar til stabilitet. Det gjør arbeidet lettere. Tusen takk!

V75 - V65 - Lokalkjøring!
Takk til vårt fine publikum som har stilt opp og gjort at løpene og banen blir en opplevelse! Takk til travlagene som stiller med medlemmer som tar seg av kunder, spill, sponsorer! Takk til Momarkens ansatte, og ikke minst alle «travløp-ansatte». Dere har sørget for at arrangementene er godt og flott gjennomført.
Det er gjennomført en flott lokal kjøring på Momarken.
Kalabanen har det også blitt gjennomført en flott kjøring den 14. april. Hele 5 ponnier i rekruttløp. Godt med hester i alle de andre løpene. Travet trenger flere hester. Lokalkjøring er en utmerket måte å komme i gang på.  Kontakt Forbundet – vi har meget gode «Til start» kurs. Vi håper og ønsker at vi kan gjennomføre flere Til start kurs.
imager8f65.png  image2zfpp.png

Ponniutvalget ble konstituert 10. april.
Vårt nye utvalg, møtte et samlet styre i ØT, for å bli kjent, finne ut av forventninger, ønsker, og å kunne dele tanker og ideer. Ponni- og Ungdoms-utvalget, utfører travsportens aller viktigste oppgave – å bidra rekruttering av heste- og travinteressert ungdom. Ny løpsserie er startet, med 5 løp for A- og 5 løpe for BCD ponnier. Serien startet 28. mars. Siste løp er 19. oktober.

Østfold travtrenere sponser Ponnitravet!
Dyktige, erfarne og proffe travtrenere i ØT bidrar med midler til den nye løpsserien. Vi er sikre på at bidraget vil gi dere en «tilbake-betaling» i form av ungdom som stall-hjelp, stall-ansatte og nye trenere.  Dette er flott gjort! Vi vil på vegne av alle våre medlemmer, og Styret i ØT, si et tydelig – tusen takk! 

imageoreik.png
Informasjonsmøte på Momarken 24. april
TGN laget en utmerket sak om fremtiden. Momarken presenterte «ståa». Nåsituasjonen har vært, og er, utfordrende.  Spillet er redusert. Det betyr redusert tilskudd fra Rikstoto. Momarken må selv skape nye inntekter. Ingar Skiaker, presenterte fremtids-planer. ØT må stå samlet og støtte sittende styre. Vi trenger dets kompetanse og erfaring. Da kan disse planene gjennomføres. Vi kan ikke vente! Vi skal lykkes!

Travhistorisk kveld mandag 29. april 24
Vidar Arnesen og Arild Hansen leverte et fantastisk bra foredrag over hele 2 ½ time til de 25 fremmøtte. Her er det kunnskap og innsikt!

Harald Neset / leder av Østfold Travforbund