September 2021

Kanstad til topps i NM

Gry Kanstad ble torsdag kveld på Klosterskogen norsk mester for kvinnelige kusker, dette etter en høydramtisk avslutning på mesterskapet.

Tre vil prøve EM-lykken

Golden Dream M.E., Marengo og Limerence kan alle komme til å representere de norske fargene under EM for 3-åringer og 5-åringer på Åby lørdag 9. oktober.

Nytt styre i Norsk Trav AS

Norsk Trav AS er datterselskap av Det Norske Travselskap (DNT). I dag ble det avholdt ekstraordinær generalforsamling i selskapet.

Normal hverdag med økt beredskap

Nasjonale myndigheter informerte i dag om at det er besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25. september kl. 16.00.

Meeting 2: Travel uke

Oppdatert: Med knappe tre måneder igjen til divisjonsfinalene kjøres på Bjerke, stiger temperaturen i de forskjellige klassene. Lørdag kjøres det fire løp i divisjonssystemet på Bjerke.

Adrian fortjent norgesmester

Årets norgesmesterskap for amatørkusker ble fredag kveld avholdt på Biri Travbane. Mesterskapet gikk over 3 løp og ble først avgjort i en tett sluttstrid i det siste NM-løpet.

Veikle Balder Cup: Milan til topps

Milan vant en av kvalifiseringene til Veikle Balder Cup på Forus tirsdag. Nå gjenstår det to kvalifiseringer før finalene som kjøres på Biri.