Tar Prinsen Kongens pokal?

Overvik Prinsen gikk ubeseiret gjennom 3-årssesongen. Lørdag årsdebuterer han i Kongepokalen på Bjerke.

Overvik Prinsen holdt unna for Kringelandkyro og Will Nick i fjorårets siste storløp. Foto: hesteguiden.com

Han var som regel overlegen i sine ni starter i fjor, men i årets siste løp begynte et par av konkurrentene å yppe seg. Det var i Biri Oppdretningsløp der Johan Kringeland Eriksen-duoen Kringelandkyro og Will Nick besatte plassene nærmest. Begge disse er på plass lørdag, og i motsetning til Overvik Prinsen har de begge løp i kroppen. Jan Roar Mjølnerøds Troll Sterk Faksine var toer både i Hoppe-Kriteriet og Oaks i fjor, og prøver seg nå mot hingstene. Feltet utfylles av Tjomsland-duoen Brenne Braute og Bjørli Bolt, Geir Flåtens Bokli Leo og svenskegjesten Ängsmodde. 

I DNTs hoppechampionat kommer Prinsesse Ness Tjo til start med seks strake seirer. Fjerdehesten fra fjorårets utgave av Hoppe-Kriteriet - Voje Lotta - årsdebuterer, mens Ada Ø.K. er strøket. 

Overvik Prinsen er ikke den eneste klassiske vinneren fra Hamre-stallen som årsdebuterer i morgen. I DNTs hoppechampionat for varmblodshester møter Meghan B.R. (vant Hoppe-Kriteriet i fjor) Alunita (toer i samme løp). 

1. løp på Bjerke kjøres kl 19.15. 

Startlister.

Les også

Sport

Praksis hos profftrenere

Årets kull med travtrenerstudenter er snart tilbake fra sine praksisopphold hos travtrenere i inn- og utland, fylt med nye erfaringer, kunnskap og motivasjon.
Sport

B-trenerkurs høsten 2024

Godkjent eksamen fra B-trenerkurset er ett av kravene for å søke Det Norske Travselskap (DNT) om lisens. Med profesjonell trenerlisens B kan du trene inntil fem travhester som eies av andre.
Sport

Uendret i toppen

To løp ble kjørt i UET Elite Circuit sist helg, og nå begynner de skandinaviske hestene å markere seg.