Velkommen til «Sammen om hesten»

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 29. september til 1. oktober.

Sammen om hesten ble sist gang arrangert i 2019. Nå er vi klare for en ny ungdomssamling!

Sammen om hesten ble gjennomført i 2018 og 2019. Nå ønsker vi å blåse av pandemistøvet og arrangere ungdomssamlingen på nytt. Er du mellom 16 og 26 år og brenner for hest? Det Norske Travselskap og Norges Rytterforbund inviterer medlemmer mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Norsk Hestesenter for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten.

På programmet finner vi temaer som eksteriør og utstilling, temming av unghester, utstyrslære, foringslære og treningslære. Samlingen har et praktisk rettet fokus og det blir blant annet ridetime og tandemkjøring. Les mer om program og påmelding via din organisasjon i invitasjonen under.

Egenandel per deltaker er kroner 2000,-. Dette inkluderer følgende:

  • Innholdsrikt program fredag, lørdag og søndag
  • Overnatting
  • Mat og drikke alle dager

Påmeldingsfrist er 20. august.

Påmelding for medlemmer av Det Norske Travselskap:

Det Norske Travselskap ønsker medlemmer av travlag i alderen 16 til 26 år velkommen til en utviklende og kunnskapsrik helg. Ungdomssamlingen bygger på det samme konseptet som ble avviklet i 2018 og 2019, og derfor ønskes spesielt nye deltakere velkommen.

Påmelding går via travforbundene, som vil melde på deltakere til DNT. Hvert travforbund er tildelt 2 plasser til samlingen. Øvrige, ledige plasser til samlingen tildeles etter søknad fra travforbundene. Hvis du kunne tenke deg å delta kontakter du forbundssekretæren i travforbundet som ditt travlag er medlem av. Oversikt over kontaktinformasjon til alle travforbundene fås her.

Deltakere oppfordres til å søke sitt travlag om støtte for deltakelse på samlingen.  

Invitasjon til Sammen om hesten 2023

Kontaktinformasjon 

Det Norske Travselskap: 
Marius Lundstein
E-post: Tlf: 994 90 750 

Norges Rytterforbund: 
Tine Skoftedalen Fossing 
E-post: Tlf: 976 40 141

Kontakt travforbundet

Hvert travforbund er tildelt 2 plasser til samlingen. Øvrige, ledige plasser tildeles etter søknad fra travforbundene til DNT. Er du interessert i å delta? Ta kontakt med forbundssekretæren i forbundet som ditt travlag er tilknyttet. 

Les også

Organisasjon

Ungdomssamling i oktober

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 3-6. oktober.