L.B. Lomen (Kaldblods traver)
578001020210107
- Farge: Brun
- Årgang: 2021
- Alder: 4 år
- Kjønn: Vallak
- Eier: Lars B. Revheim, KIRKENÆR
- Trener: Bjørn Steinseth
- Oppdretter: Lars B. Revheim, KIRKENÆR
- Starter: 7
- 1. plass: 0
- 2. plass: 0
- 3. plass: 2
- Plassering: 4
- Volte: (4)33,8M
- Auto:
- Premier: kr 24 534
Karriere
Starter 2025
Kusknavn | Banenavn | Dato | Løp | Dist. | Spor | Prog.nr. | T | Tid | Plas. | R | G | Odds | Premie kr. | Sko | Vogn | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bjørn Steinseth (T) | Biri Travbane | 02 | 1/2100 | 1 | 1 | 33,8 | 6 | 250 | 3000 | 3 000 | Va | |||||
Bjørn Steinseth (T) | Rättvik | 05 | 6/2160 | 6 | 11 | 35,8 g | 0 | G | 52 | 1534 | 1 534 | |||||
Bjørn Steinseth (T) | Varig Orkla Arena | 02 | 1/2320 | 1 | 3 | 35,9 | 4 | 49 | 3500 | 3 500 | Va | |||||
Bjørn Steinseth (T) | Bjerke Travbane | 01 | 3/2160 | 3 | 9 | 35,3 | 3 | 67 | 5000 | 5 000 | Va | |||||
Liv Marie Hansen (S) | Bjerke Travbane | 11 | 7/2160 | 7 | 12 | 35,6 | 7 | 340 | 3000 | 3 000 | Va |
Viser 1 til 5 av totalt 5 rader
Status
Siste godkjente vaksinasjon: | Siste registrerte vaksinasjon: |
---|---|
Siste dato for tid innenfor tidskrav sulky: | Monté: |
---|---|
Siste starter
Bane: | Dato: | Poeng: | Gjenstående prioritet trav: | 0 | |
---|---|---|---|---|---|
Bjerke Travbane | 30 | Gjenstående prioritet montè: | 0 | ||
Bjerke Travbane | 115 | Halvrad sulkyløp | 0 | ||
Varig Orkla Arena | 60 | Halvrad montè: | 0 | ||
Rättvik | 15 | Importdato: | |||
Biri Travbane | 30 | Eksportdato: | |||
Totalt: | 250 | Død dato: |
Innskuddsløp
Biri Oppdretningsløp 2024
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 31.10.2022 | Strøket | Biri Travbane |
Norsk Travderby, kaldblods
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 31.01.2023 | Strøket | Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, kaldblods
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 31.01.2022 | Strøket | Bjerke Travbane |
Stamtavle
Utstilling
Årstall | Sted | Klasse | Resultat | Kvalitet | Detaljer |
---|